Dykking- og undervannsspill

Dykking- og undervannsspill

Når du virkelig elsker å dykke, men samtidig elsker å spille, kan valget bli ekstra vanskelig noen ganger. Men når du kan spille spilleautomater med undervannstema blir det plutselig ikke så vanskelig lengre. På LeoVegas blir free spins vanligvis tildelt spillere som registrerer uten å måtte sette inn et innskudd. Kanskje lengter du fælt etter å dykke, og du er milevis unna nærmeste vann eller du ikke har det riktige utstyret akkurat nå. Det eneste du vil er å se livet under vann, koble av litt fra hverdagens tjas og mas. Men det kan du faktisk – for det finnes nemlig flere spilleautomater med undervannstema! Det er rett og slett en perfekt kombinasjon, med spill og moro sammen med litt undervannsmystikk. Dette kan hvert fall redde savnet ditt litt – og kanskje glemmer du det raskt også når du oppdager hvor utrolig morsomme disse spillene er.

Secrets of Atlantis

Som nevnt tidligere skjuler det seg mye under havets overflate, og det er dette spillet et bevis på. Oppdag den fantastiske undervannsverdenen Atlantis, det er her magien skjer. Dette spillet er, som navnet tilsier, basert på legenden om den forsvunnede verdenen Atlantis og alle dens undre og mysterier. Denne har 40 gevinstlinjer på fem hjul, så om du satser litt på hver gevinstlinje, er sjansen stor for at du får med deg en liten skatt hjem. Dette spillet er utviklet av NetEnt, noe som selvfølgelig betyr ypperste klasse når det kommer til spilleautomater – så her kan du virkelig skru opp forventningene. Spillet tar deg med på et mystisk eventyr med en grafikk som svarer til leverandørens rykte. I bakgrunnen ser man så vidt noen glimt med lys fra overflaten, noe som setter hele stemningen. Her har du mange vinnersjanser, så det er bare å nyte spilldagen!

Ariana

 Som om ikke Atlantis og den mystiske verdenen var nok, så har vi en havfrue her også! Dette er spillet Ariana, som også foregår under vann, i en mystisk og magisk verden. Fargene i dette spillet er behagelige, og det samme er følelsen man får med en gang man setter seg ned. Mye av grunnen til dette er nok den behagelige og nydelige musikken, samt lydeffekter som på et eller annet vis høres veldig magisk ut. Dette spillet løfter opp hav-temaet flere hakk. Spillet har fem hjul og tjuefem gevinstlinjer, noe som betyr at dersom du satser på alle linjene vil du ha høyere sjanse for å vinne. Du velger deretter myntverdi, og så er det bare å sette i gang!

Ariana er utviklet av den kjente og kjære leverandørgiganten Microgaming, én svært pålitelig utvikler som leverer kvalitetsspill etter kvalitetsspill – og dette er Ariana et godt eksempel på også. Stress ned hverdagslivet med avslappende musikk fra Ariana og drøm deg bort på dypt vann.